Home
In this issue
April 9, 2014

Jonathan Tobin: Why Did Kerry Lie About Israeli Blame?

Samuel G. Freedman: A resolution 70 years later for a father's unsettling legacy of ashes from Dachau

Jessica Ivins: A resolution 70 years later for a father's unsettling legacy of ashes from Dachau

Kim Giles: Asking for help is not weakness

Kathy Kristof and Barbara Hoch Marcus: 7 Great Growth Israeli Stocks

Matthew Mientka: How Beans, Peas, And Chickpeas Cleanse Bad Cholesterol and Lowers Risk of Heart Disease

Sabrina Bachai: 5 At-Home Treatments For Headaches

The Kosher Gourmet by Daniel Neman Have yourself a matzo ball: The secrets bubby never told you and recipes she could have never imagined

April 8, 2014

Lori Nawyn: At Your Wit's End and Back: Finding Peace

Susan B. Garland and Rachel L. Sheedy: Strategies Married Couples Can Use to Boost Benefits

David Muhlbaum: Smart Tax Deductions Non-Itemizers Can Claim

Jill Weisenberger, M.S., R.D.N., C.D.E : Before You Lose Your Mental Edge

Dana Dovey: Coffee Drinkers Rejoice! Your Cup Of Joe Can Prevent Death From Liver Disease

Chris Weller: Electric 'Thinking Cap' Puts Your Brain Power Into High Gear

The Kosher Gourmet by Marlene Parrish A gift of hazelnuts keeps giving --- for a variety of nutty recipes: Entree, side, soup, dessert

April 4, 2014

Rabbi David Gutterman: The Word for Nothing Means Everything

Charles Krauthammer: Kerry's folly, Chapter 3

Amy Peterson: A life of love: How to build lasting relationships with your children

John Ericson: Older Women: Save Your Heart, Prevent Stroke Don't Drink Diet

John Ericson: Why 50 million Americans will still have spring allergies after taking meds

Cameron Huddleston: Best and Worst Buys of April 2014

Stacy Rapacon: Great Mutual Funds for Young Investors

Sarah Boesveld: Teacher keeps promise to mail thousands of former students letters written by their past selves

The Kosher Gourmet by Sharon Thompson Anyone can make a salad, you say. But can they make a great salad? (SECRETS, TESTED TECHNIQUES + 4 RECIPES, INCLUDING DRESSINGS)

April 2, 2014

Paul Greenberg: Death and joy in the spring

Dan Barry: Should South Carolina Jews be forced to maintain this chimney built by Germans serving the Nazis?

Mayra Bitsko: Save me! An alien took over my child's personality

Frank Clayton: Get happy: 20 scientifically proven happiness activities

Susan Scutti: It's Genetic! Obesity and the 'Carb Breakdown' Gene

Lecia Bushak: Why Hand Sanitizer May Actually Harm Your Health

Stacy Rapacon: Great Funds You Can Own for $500 or Less

Cameron Huddleston: 7 Ways to Save on Home Decor

The Kosher Gourmet by Steve Petusevsky Exploring ingredients as edible-stuffed containers (TWO RECIPES + TIPS & TECHINQUES)

Jewish World Review Sept. 7, 2007 / 24 Elul, 5767

Who said…What???

By Dave Weinbaum


Printer Friendly Version
Email this article

http://www.JewishWorldReview.com | What a confusing world we live in. Our sports heroes are "self medicated" for success. Our business leaders are sometimes more crooked than a boomerang that never comes back. Our "scientists" can't prove that global warming is man made, but want to shut up anyone that believes it isn't. And our politicians….Well they deserve a category of their own.


Below are quotes of those that litter our TV screens, internet sites, and Iowa ethanol fields, formerly known as "corn." Can you see through the hyperbole and hypocrisy? Have at it! Answers below. Let me know how you did. Cheaters get no strudel!


1. "I'd say if you lived in the United States…and you voted for George W. Bush, you've lost your mind." A. John Edwards B. Hillary C. Obama D. Osama. E. Laura Bush


2. "War is good when good survive and evil is crushed." A. Bill Clinton B. Ted Nugent C. Mitt Romney. D. Harry Reid. E. Dave Weinbaum


3. "If we have actionable intelligence about high-value terrorist targets and President Musharraf (Pakistan) won't act, we will." A. John Edwards B. General Patreus. C. Tony Blair. D. George W. Bush. E. Obama.


4. "Israel was not created in order to disappear - Israel will endure and flourish…It carries the shield of democracy and it honors the sword of freedom." A. Harry Truman B. Condi Rice C. Pat Buchanon. D. John F. Kennedy E. John F. Kerry.


5. "A president who breaks the law is a threat to the very structure of our government." A. Richard Nixon B. Al Gore C. Dick Cheney D. Barry Bonds E. Bill Clinton


6. "We will have one clear unmistakable message for Al Qaeda…You cannot run. You cannot hide. We will destroy you." A. Bill Clinton B. Hillary C. Obama. D. John Edwards. E. George W. Bush.


7. "Saddam has been engaged in the development of WMD technology which is a threat to the countries in the region and has made a mockery of the weapons inspection process." A. Dick Cheney B. Colin Powell C. Bill Clinton D. Harry Reid E. Nancy Pelosi


8. "President Bush had five polyps removed from his colon over the weekend. Harry Reid, Nancy Pelosi, Chuck Schumer, Carl Levin, and Dick Durbin are all doing fine." A. Dennis Miller B. Bill Maher C. Rush Limbaugh D. Bill O'Reilly E. Ann Coulter


9. "Integrity is the lifeblood of democracy. Deceit is poison to its veins." A. Teddy Kennedy B. Bill Clinton C. George Bush D. Cindy Sheehan E. Sean Hannity


10. "On 9/11/2001, we thought we were going to be attacked many, many times between then and now. We haven't been." A. Rudy Giuliani B. Hillary Clinton C. Hillary D. John Edwards E. Harry Reid


11. "A democracy is nothing more than mob rule, where fifty-one percent of the people may take away the rights of the other forty-nine." A. Adolf Hitler B. Thomas Jefferson C. Stalin D. Hillary E. Al Sharpton


12. "And he moved the tyranny and suppression of freedom in his own country, and they called it a Patriot Act under disguise of fighting terrorism." A. Harry Reid B. John Kerry C. Osama D. Obama E. Hillary


13. "The road to tyranny, we must never forget, begins with the destruction of the truth." A. Hillary B. George W. Bush C. Al Gore D. Ben Franklin E. Bill Clinton


14. "The American people are tired of liars and people who pretend to be something they're not." A. George W. Bush B. Nancy Pelosi C. Dick Cheney D. Harry Reid E. Hillary Clinton


15. "I never knew I was smart until a liberal called me stupid." A. Dave Weinbaum B. Rush Limbaugh C. Ann Coulter D. Sean Hannity E. Bill O'Reilly


Do not look below until entirely finished!!!


George Bush's super secret surveillance will reveal cheetahs to me…that is until the New York Times reveal how that demented guy in the WH. does it.


Answers:1.A 2.B 3.E 4.D 5.B 6.D 7.E 8.C 9.A 10.A 11.B 12.D 13.E 14.E 15.A


How'd you do? Let me know.


If you didn't notice the irony of the correct answers their may be no hope for you except to stay liberal. Please, if you do take the presidency, try not to wreck the country in the limited time you're in.


Thanks in advance, and…


I'll be on the road.

Every weekday JewishWorldReview.com publishes what many in in the media and Washington consider "must-reading". Sign up for the daily JWR update. It's free. Just click here.

JWR contributor Dave Weinbaum, originally from Chicago, is a businessman, writer and part-time stand-up comic. He resides in a Midwest red state. Comment by clicking here.



Archives


© 2005, Dave Weinbaum

Columnists

Toons

Lifestyles